Fordítási jövőkép. Fordítások & példák


ha mind a myopia, mind a hyperopia

Bevezetés Jövőkép és küldetés Az Európai Parlament mind a 24 nyelven fordítási jövőkép az írott dokumentumokat, ezzel lehetővé teszi, hogy az állampolgárokkal saját anyanyelvükön kommunikálhasson.

E tekintetben a belső fordítószolgálat döntő jelentőséggel bír: megfelel a magas minőségi előírásoknak a parlamenti eljárások által megszabott szűk határidőkön belül.

epe és látás

Elképzelésünk szerint hidakat építünk a különböző nyelvek és kultúrák között, valamint támogatjuk a fenntartható többnyelvűséget, amely az európai demokratikus eszme alapvető eleme. Szolgálatunk hatékony és korszerű, a jogszabályok magas színvonalú fordítását készíti el minden uniós nyelven.

Bevezetés | Fordítás | Európai Parlament

Mivel közvetlenül mi tesszük lehetővé, hogy a Fordítási jövőkép végrehajthassa többnyelvűségi politikáját, központi szerepet töltünk be az Unió kulturális és nyelvi sokszínűségének védelmében, továbbá az átláthatóság, megértés és eszmecsere elősegítésében. Az elmúlt 60 év során sikerrel feleltünk meg a 4 nyelvről re való bővítés kihívásainak.

látás helyreállítási könyv letöltése

Ezentúl is építünk közös kiválóságunkra és tapasztalatainkra a jövőre való tevőleges felkészülés érdekében.

Felkészülten várjuk a jövő kihívásait, és alkalmazkodni fogunk a további bővítésekhez a kereslet észszerűsítésével, valamint szervezési és munkamódszereink módosításával és összehangolásával.

látásjavító műtét előnyei és hátrányai

Új készségeket sajátítunk el, ösztönözzük az innovációra való nyitottságot, és fejlesztjük változási képességünket. Küldetésünk, hogy az összes hivatalos nyelven elérhetővé tegyük a Parlamentnek a költségvetési hatóság két ágának egyikeként és társjogalkotóként betöltött szerepével kapcsolatos dokumentumokat, biztosítva ezáltal az Európai Unió jogalkotási fordítási jövőkép költségvetési eljárásának legitimitását és átláthatóságát; hogy lehetővé tegyük az Európai Parlament számára, hogy eleget tegyen a nyelvekkel szembeni egyenlő bánásmód biztosítását szolgáló többnyelvűségi politika iránti kötelezettségvállalásának, amelynek révén az Európai Unió valamennyi polgára kommunikálni tud az intézményekkel, továbbá anyanyelvén férhet hozzá az uniós dokumentumokhoz; hogy biztosítsuk e fordítási szolgáltatások lehető leghatékonyabb és legeredményesebb nyújtását.

  1. JÖN 2. Jövőkép a nyelvtudományi kutatásokban | Fordítástudomány
  2. Milyen ételeket fogyasszon látássérüléssel

Az Európai Parlamentben használt nyelvekkel kapcsolatos további információkért látogasson el az alábbi weboldalra: Your browser does not support the video tag. Download the video Kapcsolatfelvétel.