az ELÁBÉ 2001 Könyvelőiroda Bt Honlapján! Reméljük, hogy megtalálja azt az információt, amire szüksége van.
 


Tisztelt Látogató!

A budapesti ELÁBÉ 2001 BT, könyvelőiroda vállal könyvelés végzését, de a könyvelésnek megfelelő számítástechnikai hátterének is kell lennie, ezt megfelelően megoldjuk magunknak. Most ilyen szolgáltatásainkat ajánljuk fel mások számára is.

 


Adatfeldolgozás

a vállalkozásoknál felgyülemlett adatok rendszerezése, szétválogatása és rögzítése az Ön által igényelt formátumban és adathordozón. Adataiból adatbázisok létrehozása, táblázatok és kimutatások készítése.

Weboldalak szerkesztése és Karbantartása

az Ön igényeinek megfelelően elkészítjük vállalkozásának weboldalát, hogy Ön az Interneten megtalálható legyen. Igény szerint vállaljuk az elkészített oldalakfelügyeletét, karbantartását és rendszeres frissítését az Ön által igényelt gyakorisággal és tartalommal. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, reklámozzon az Interneten!

Számítógép felügyelet

irodánk vállalja az Ön számítógépének karbantartását (hardware és software), progtramjainak telepítését, frissítését. Igény szerint komplett konfigurácók összeállítását és installálását is vállaljuk. Ha problémája támad, hívjon bizalommal, mindenre van kész megoldásunk!

Új számítógépet szeretne otthonra vagy az irodába? Mi rövid határidővel vállaljuk gépe összeállítását, igen kedvező áron, garanciával! Miért várna továb? Kérjen még ma árajánlatot! Küldjön kekünk e-mailt, melyben leírja elképzeléseit, hogy mire szeretné használni az új gépet és, hogy mennyit szán rá. A többi a mi dolgunk, hamarosan elküldjük árajánlatunkat!Elérhetőségeink:

Telefonszám: 06/70-249-48-37

E-mail cím: 
Google