Látásvizsgálati mérlegek


A monostorszegi polgárok legutóbbi akciója egyszerre állt a környezetvédelem és az általános egészségügyi ellátás szolgálatában.

könnyező szemek és rossz látás

Úri, Golubović és Forgić az adomány átadásán Fotó: Sombor. A megvásárolt fölszerelést a Bodrog Egyesület használatra átadta a Dr. Ðorđe Lazić Egészségháznak, amelynek keretében működik a monostorszegi rendelő is. Az átadáson Dušanka Golubović, Zombor polgármester asszonya jelenlétében dr.

hogy a középfülgyulladás hogyan befolyásolja a látást

Úri Emese, a zombori egészségház igazgatónője és dr. Dalibor Forgić, a Bodrog elnöke írta alá az adományozási megállapodást.

hogyan lehet teleszkópos látásgyakorlatokat fejleszteni

Golubović szerint a helyi egyesületnek sikerült megmozgatnia a monostorszegieket, akik együttesen tettek saját életminőségük javítása érdekében, az ilyen megmozdulások rászolgálnak a helyi önkormányzat figyelmére. Egyben köszönetet mondott az akcióban részt látásvizsgálati mérlegek.

a látás javul a futástól

Úri doktornő elmondta, előfordul, hogy ha nem a közegészségügyben járatosak adományoznak gyógyászati eszközöket, olyan berendezéseket kapnak a látásvizsgálati mérlegek, amelyek szükségesek ugyan, de ritkábban használják őket. A mostani donáció viszont telitalálat.

látás a neurológiában

Forgić, a Bodrog Egyesület elnöke köszönetet mondott az akció támogatóinak, köztük a Meditek cégnek, amely provízió nélkül, beszerzési áron adta az egészségügyi fölszerelést, illetve annak az alapítványnak, amely közbenjárt, hogy az alumíniumdobozokat kedvező áron értékesíthessék. Az adományként átadott fölszerelés, a legkorszerűbb EKG-berendezés, elsősegély-táska, digitális mérlegek a csecsemők súlya és hossza meghatározására, korszerű vérnyomásmérő, látásvizsgáló tesztek a gyerekeknek, valamint egyéb, a felnőttek ellátását is szolgáló eszközök mintegy euróba kerültek.

kórházi szemészeti osztály 35

Olvasta már?