Látás motivációja


Vezetőedzőnk elmondta, nagy intenzitással tréningeznek futballistáink.

látás motivációja

Az elmúlt másfél hétben kis csoportokban edzettek a DVSC játékosai, akiknek így látás motivációja foglalkozást a szakmai stáb a Debreceni Labdarúgó Akadémián.

Szerencsére mától már együtt tréningezhetett az egész csapat, amely természetesen továbbra is betart minden egészségügyi és látás motivációja előírást.

A Loki vezetőedzője, Vitelki Zoltán elmondta, célja, hogy az együttes minél hamarabb ráálljon arra a ritmusra, amely a szezon során volt jellemző.

látás motivációja

Semmi jelét nem látom a fásultságnak, motiváltak és nagy intenzitással edzenek a labdarúgók — nyilatkozta honlapunknak a DVSC mestere, Vitelki Zoltán. Jelen pillanatban nem látom tisztán a jövőt, hogyan tudjuk zökkenőmentesen lejátszani a hátralévő meccseket, de természetesen azon vagyunk, ha odakerül a sor, a lehető legjobb formában legyünk.

látás motivációja

Szeretnénk minél hamarabb ráállni arra látás motivációja ritmusra, amely a szezon során volt jellemző, már ez a hét is erről szól. A játékosságon van a lényeg, ötvözve azokkal a tényezőkkel, a koordinációval és a dinamikával, melyek szükségesek a futballhoz.

látás motivációja