Látomásos gyógyítók


Egyikőjük hozzám szólt, a nevemen szólítva, és ezt mondta a másikra mutatva: Ez az én Szeretett Fiam. Ot hallgasd!

Hogy megtedd a következő lépést egy teljesebb és örömtelibb élet felé Önmagad felé. Chuck Spezzano és a Látomás Pszichológiája Oldalamon rendszeresen olvashatóak a Látomásos gyógyítók által közölt havi energetikai előrejelzések és az általa kidolgozott kártyákat is sokat használom, egy-egy élethelyzetben rejlő tanulási lehetőségek feltérképezésére.

a látást helyreállító gyakorlatok

És most egy kicsit arról, hogy ki ő és mit tett le az asztalraJ Chuck Spezzano egy amerikai pszichoterapeuta, aki emellett oktat, ír, előad és látnok. Jelenleg Hawaii-on él a családjával. Inkább arról írok, hogy engem mi fogott meg benne. A pszichológia doktoraként és pszichoterapeutaként, a tanult módszerek és alkalmazásuk mellett, mindig kereste a gyógyítás új útjait, látomásos gyógyítók látomások és kreativitás alkalmazását a módszerekben.

szemgyakorlat hyperopia látás

Saját felfedezései mellett A Csodák tanítása könyv lett az egyik fő inspirálója. Így született meg a Látomás pszichológiájának elnevezett saját módszere, amely aztán gyógyításainak, tanításainak és könyveinek az alapját is képezik. Munkájának, módszerének lényege a klasszikus látomásos gyógyítók és a spirituális szemléletmód kombinálása.

gyorsan visszaállíthatja a látási videót

Pszichológia és Spiritualitás. Ezt már egy ideje kerestem, amikor is az ő műveiben, munkásságában szembetalálkoztam vele és nagyon mély benyomást tett rám.

Több, mint 40 könyv szerzője, amit a világ több, mint 20 országában adtak ki. Magyarországon sajnos eddig csak egy könyve jelent meg magyarul: Ha fáj, az nem szerelem címmel.

rehabilitáció látássérüléssel

A könyvek írása mellet rendszeresen tart szemináriumokat, tréningeket és előadásokat a világ több országában is. Nagy élmény volt számomra felfedezni az általa kidolgozott, a pszichológiát és spiritualitást ötvöző, de más-más életterületeket kibontó kártyák világát is.

Bemutatkozom Theta gyógyító gyógyító látomás, Relaxáció, koncentráció, meditáció :: albaeskuvo. Lehetséges problémák Nem mindenki élvezheti a theta gyógyulást. Kohari dokumentumok Relaxáció, koncentráció, meditáció Az alábbiakban néhány meditációs, látás és energia gyakorlatot írok le, melyek egyszerűen elsajátíthatóak, és gyakorlással magas szintre fejleszthetők. Hanula Zsolt Na, ők mind kispályás amatőrök ahhoz képest, ami most jön: bemutatjuk a theta healinget, a legdrágább átverést az ezoterikus egészségügy világában. Kelj fel, és járj!

Különböző témákban, de mindig mély bölcsességgel mutatnak rá látomásos gyógyítók gyógyítandó területeinkre, témáinkra, és egyben kiutat és feloldást is javasolnak. Egy alkalommal személyesen is volt szerencsém részt venni az előadásán, ahol megtapasztaltam abban a felemelő, feloldó, bölcs, ugyanakkor nagyon laza és vicces stílust és energiát, amit az ő személyisége képvisel.

látáslátás mínusz

Az előadást követő gyakorlati részben megtapasztaltam azt is, amikor az egyik résztvevő problémájának kezelését mutatta be, hogy ez hogyan működik.