az ELÁBÉ 2001 Könyvelőiroda Bt Honlapján! Reméljük, hogy megtalálja azt az információt, amire szüksége van.
 


Tisztelt Látogató!

A budapesti ELÁBÉ 2001 BT, könyvelő iroda vállal könyvelés végzését, adóbevallás készítést, könyvvitel szolgátatást, adótanácsadás nyújtását regisztrált mérlegképes könyvelő segítségével.

 

A könyvelés manapság egyfajta bizalmi szolgáltatás. A könyvelő, ha a vállalkozó lelkét talán nem is látja, de a pénzügyeivel tisztában van. Így egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízza magát, s milyen pénzért milyen szolgáltatást kap (követel).
Cégünk - arra törekedve, hogy a megrendelő igényeit a lehető legjobban kiszolgálja - jó minőségű, megbízható szolgáltatásokat kínál, főként kis- és középvállalkozások, valamint társasházak számára. A könyvelési szolgáltatásokhoz kapcsolódóan megrendelőinknek természetesen konzultációval is rendelkezésükre állunk.

Könyvelés

Könyvelés, bérszámfejtés és egyéb ügyviteli feladatainak folyamatos megoldása során nemcsak precíz, pontos és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat. A főkönyvi könyvelésen túl, az egyéb analitikus nyilvántartást, ( például tárgyi eszköz), az ÁFA nyilvántartást, az ezekkel kapcsolatos valamennyi adóhivatali bevallást és jelentést is elkészítjük és leadjuk a mérleg valamint az éves bevallás elkészítésével együtt. Időben tájékoztatjuk fizetési kötelezettségeiről, igény szerint tanácsot adunk Önnek és esetleges egyedi jelentéseit is elkészítjük.
Munkánk során teljes anyagi felelősséget vállalunk azért, hogy a nekünk átadott bizonylatokból az adók és a különféle kötelezettségek értékét helyesen számítjuk ki.
A mérlegeket, főkönyvi kivonatokat és egyéb jelentéseket kívánságra angolul és németül is elkészítjük Önöknek. Irodánkban angolul, illetve németül beszélő könyvelo áll rendelkezésésükre.
Vállaljuk többek között egyénivállalkozók, kis- és középvállalatok cégek ( Kft , Bt ) társasházak, lakásszövetkezetek részére teljeskörű könyvelés, egyszeres és kettős könyvvitel szolgáltatás nyújtását, mely tartalmazza:
- A tárgyi eszközök és egyéb analitikus nyilvántartások vezetése a mindenkori számviteli előírások szerint
- A szigorú számadású nyomtatványok beszerzésének nyilvántartása
- Könyvviteli nyilvántartások számítógépen történő vezetése
- Pénztárbizonylat, pénztárjelentés elkészítése
- Az adókötelezettség kiszámítása, a bevallások és beszámolók elkészítése ( a törvényben megszabott határidőre),
- A befizetési kötelezettség határidejére felhívjuk a Megbízó figyelmét.
Bérszámfejtési és munkaüggyel kapcsolatos adminisztráció elvégzése: Bérszámfejtés, biztosítotti jogviszony előírásszerű nyilvántartása, évközi és évvégi jövedelem igazolás kiadása, illetve az év végi adatszolgáltatások teljesítése ( NYENYI , Apeh K30 , K32 stb. )

Adótanácsadás

Feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, folyamatos jogszabálykövetésre (ami manapság valljuk be nem könnyű), modern informatikai háttérre és gyors információkra számíthat, hanem igény szerinti konzultációkra is, hogy a szükséges tanácsokkal elláthassuk Önt.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: 06/70-249-48-37

E-mail cím: 
Google