Kecskemeti látás


Mintegy an vettek részt a Hírös Agóra színháztermében megtartott Jótékonysági Kulturális Estünkön.

Auralátás technikája és lényege

A közel három órás műsorban vidám, szórakoztató kecskemeti látás felemelő, léleksimogató pillanatok váltották egymást. Magyar László lions régióelnök köszöntője után, az első órát a Kecskeméti Városi Fúvószenekar fergeteges programja indította, majd Redenczki Marcsi Stand Up Comedy-s humorista nevettette meg a közönséget.

kecskemeti látás torna látás helyreállítása

Buzási Gábor a lions kormányzóság vezetőségi tagja beszélt a lions mozgalom céljairól, karitatív tevékenységéről. A második rész első félórájában a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és Gimnázium fiatal tehetségei varázsolták el a hallgatóságot.

kecskemeti látás helyreállt a látásom

Ők az Első Kecskeméti Lions Club támogatását élvezik. A gála egyik csúcspontja a Kodály iskola néptánc tanszakának fergeteges tánca volt. Végül kecskemeti látás estet könnyűzenével zártuk Balog Brigi és táncosai következtek, akivel mindnyájan együtt énekeltük a legnépszerűbb magyar slágereket.

kecskemeti látás szemműtét mínusz látás

A három klub hagyományteremtő céllal jövőre is tervezi a gálaest megszervezését. Látás hónapja Kecskeméten - képekben.

MTI A rövidlátás korrekciójának fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Szemorvostársaság és a Nemzeti Programbizottság a Jó Látásért október 8-án, a látás világnapján; ez alkalomból egész napos szűrővizsgálatot szerveznek Kecskeméten. Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták, napjaink egyik leggyakoribb problémája a rövidlátás myopia és egyre több embert is érint, súlyos formájában nem korrigálható látásromláshoz, akár vaksághoz is vezethet.