Jövőkép témája, ÚJ JÖVŐKÉP MNB Tanulmányi verseny


  • Masszázs a látás javítása érdekében
  • Egészséges jövőkép
  • Versenyképes felsőoktatási rendszer Digitális azonnali pénzügyi rendszer A verseny két 2 fordulóból áll.

Versenyképes felsőoktatási rendszer Digitális azonnali pénzügyi rendszer A verseny két 2 fordulóból áll. Az első válogató fordulóban a résztvevőknek a jelentkezési időszak megnyitásától kezdve a kiadott témakörök egyikéhez kapcsolódóan kell a versenyfelhívásban meghatározott szempontoknak megfelelő pályaművet készíteni.

a látás helyreállítása a legjobb a jobb szem elveszíti látását

A második döntő fordulóba azok a pályaművek juthatnak tovább, amelyeket az adott témakörhöz rendelt szakmai bizottság tagjai arra alkalmasnak találnak. A döntőn a pályaművek szerzőinek szóban kell előadniuk rövid prezentációjukat a témakörhöz rendelt szakmai bizottság előtt. A szerzőknek lehetőségük van a regisztrációt követően azonnal feltölteniük pályaművüket ezen oldal alján, valamint a pályaművet a benyújtási határidőig módosíthatják is.

SZOBOSZLAI DOMINIK teljesítménye és jövőképe I Podcast 1 Denton témái I

A döntőbe jutó szerzők külön szekciókba lesznek beosztva, több napra lebontva a pályaműhöz választott témakör alapján. Minden szerzőt csapat esetén csak a csapatkapitányt e-mailen jövőkép témája fogunk értesíteni, hogy melyik nap és mely időpontban fog prezentálni. A döntőt egy ünnepi díjátadó fogadás zárja.

fejfájást okozhat a látás miatt látvány, mint egy légy

A verseny részletes szabályzatát ide kattintva éritek el. A számotokra legmegfelelőbb téma kiválasztásához és a szerzők szakmai teljesítményének támogatásához témaválasztási segédanyagot készítettek a szervezők, amelyet ide kattintva érhettek el.

asztigmatizmus, távollátás és rövidlátás látásoptika száma

Jövőkép témája Ünnepi díjátadó fogadás: A doktori tanulmányokat folytató hallgatók, ha csapatban kívánnak indulni, akkor kizárólag más, szintén doktori tanulmányokat folytató hallgatókkal lehetnek egy csapatban.

Ugyanezen megkötés nem vonatkozik az alap- osztatlan- a látás könnyezett mesterképzésben tanulmányokat folytató hallgatókra.

Digitális Iskolai Egészségfejlesztési Eszköztár

Kapcsolódó dokumentumok A verseny jövőkép témája szabályzatát ide kattintva lehet elérni. A témaválasztási segédanyagot ide kattintva lehet elérni.

haloperidol látás a rövidlátást kezelik vagy sem

Kapcsolat A versennyel kapcsolatos szakmai kérdéseket a protokoll mnboktatasiklub.