Jövőkép nyilatkozat


helyreállítani a teljes látást

Nemzetközi vezető szerep a préselés- és öntéstechnológia terén A préselés és öntés terén több mint egy évszázad során elsajátított műszaki szakértelmünk önmagában nem elegendő új mércék felállításához a motorfejlesztésben.

Ehhez valamennyi vállalati szinten nagyfokú fejlesztés, továbbá az ügyfelekkel, szállítókkal és üzleti partnerekkel való szoros együttműködésre van szükség.

szemészeti rezidencia

Azt igényli, hogy a változásokra ne csak reagáljunk, hanem aktívan formáljuk is jövőkép nyilatkozat. Ez nem csak a vállalat átfogó számítási és tanácsadói szolgáltatásának, hanem házon belüli jövőkép nyilatkozat is köszönhető: Minden présszerszámot és nyomásosöntőformát házon belül gyártunk.

szemtáplálkozási rövidlátás

Az ügyfeleinkkel, üzleti partnereinkkel és szállítóinkkal folytatott szoros együttműködés kiegészíti ezt. Az értékteremtési láncban alkalmazott folyamatos újítások, a kompetencia és a felelősség minden szinten való egyesítése, valamint a szinergiák és hálózatok használata mind elősegítik ezt.

mi okozza a látás leggyorsabb süllyedését

Ezen elv további aspektusai közé tartozik a hibák elkerülése, a lényegre való összpontosítás, továbbá az ügyfelekkel és szállítókkal folytatott intenzív kommunikáció.