Gyengénlátó az


Ételek lejárati dátumának megállapítása 8.

Olvasási beállítások

Eligazodás új környékeken vagy navigálás új helyeken 9. Tárgyak megkülönböztetése Tömegközlekedési eszközök indulási és érkezési idejének megállapítása A Specializált Segítség felület A Be My Eyes applikáción belül található a Specializált Segítség felület.

  • Működési jövőkép új
  • A látássérülteknek a látássérülés súlyossága szerint három csoportjuk van: gyengénlátók, aliglátók és vakok.

Ez a funkció közvetlenül kommunikál egy gyengénlátó az ügyfélszolgálati munkatársával, amely egy gyorsabb, látásszempontból könnyebben kezelhető alternatíva. Egy hívás a Speciális Segítségen keresztül ugyanúgy működik, mint egy alapvető Be My Eyes hívás, csak itt egy önkéntes helyett egy ügyfélszolgálati munkatárssal leszel összekapcsolva.

  • Oftan katachrom és látásjavítás
  • A gyengénlátás fő okai az időskori makuladegenerációkatarakta és glaukóma.

A képzett munkatárs rendelkezésedre fog állni, hogy a probléma gyors átlátása után a számodra legmegfelelőbb megoldást biztosítsa. Mint mindig, ez a szolgáltatás is teljesen ingyenes.

Neophodni kolačići Kolačići podešavanja Performans kolačići Aktivni kolačići Kolačići su male tekstualne datoteke, koje mogu koristiti veb sajtovi, da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na Vašem uređaju, ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna Vaša saglasnost. Takođe delimo informacije o tome, kako koristite sajt, sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku, koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama, koje ste im dali gyengénlátó az koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga. Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića.

A Speciális Segítség funkciót a kezdőképernyőről érheted el. Érintsd meg a "Speciális Segítség" gombot, amely megmutatja a régiódon belüli elérhető cégek listáját. Minden cég profilja tartalmazza a szolgáltatásaik leírását, nyitvatartási idejüket és támogatott nyelveiket. A listáról közvetlenül gyengénlátó az hívást a céghez, amely felé kérdéseid vannak.

gyengénlátó az javítsa a látásgyakorlást reggel

Jelenleg a Speciális Segítség funkció Microsoft termékek és szolgáltatások esetében csak 12 országban érhető el. És ez a jó gyengénlátó az a szolgáltatásban - használhatod hétköznapi dolgokra. Szóval mostmár nagyon önálló lehetek, és akkor kaparinthatom meg a nekem kellő információt, amikor csak akarom.

Be My Eyes

Ha Te vagy az első önkéntes, aki válaszol a felkérésre, akkor összeköttetésbe kerülsz a segítségre szoruló felhasználóval. A videóhívás közben Te láthatod hogy mit vagy merrefele mutat a vak felhasználó elülső kamerája és ha szükséges, eligazíthatod vagy segíthetsz neki.

Facebook Ki a látássérült? A látásmaradvány mértéke alapján a látássérültek három csoportját különböztetjük meg: Vakok, akik nem rendelkeznek látásmaradvánnyal, akiknek látásteljesítménye vízusa 0, fényt sem érzékelnek. Aliglátók, akik látásteljesítménye 0,1 között van ép látás: 1 Aliglátók fényérzékenyek, ujjolvasók,akiknek szemüveggel korrigált látásélessége 0,1-ig terjed és a Csapody VII. A 0,1-nél kevesebb látást is jól lehet hasznosítani, de az aliglátók már a tapintásos ismeretszerzésre is rászorulnak.

Jelentős mennyiségű, segítőkész önkéntessel rendelkekezünk, így kérjük gyengénlátó az figyelembe, hogy nem feltétlenül Te leszel az első, aki válaszol a felkérésre, illetve nem biztos, hogy naponta vagy hetente fogsz hívásokat kapni.

A saját időzónádban csak reggel 8 és este 9 között fogsz hívásértesítéseket kapni. Ha elfoglalt vagy és nem tudod fogadni a hívást, ne aggódj!

Gyengénlátó az úgynevezett

Egy másik önkéntes fogja fogadni a felkérést. Az applikációnak nem kell megnyitva lennie, hogy hívásokat tudj fogadni.

gyengénlátó az gyakorlatok a látás helyreállítására Kurbatov

A hívásértesítéseket meg fogod kapni, amennyiben be vagy jelentkezve a Be My Eyes gyengénlátó az. A vak és gyengénlátó felhasználóknak sokféle segítségre lehet szüksége, például a lejárati idők megállapításától kezdve a leejtett tárgyakon át egészen az új helyeken navigálásig.

Miután segítettem valakinek, nagyon fel voltam dobva és ez emlékeztett arra, hogy mindenért amim van, hálásnak kell lennem minden egyes nap.

Mindig boldogabb vagzok, miután segíthettem valakinek a Be My Eyes használatával. Egyszerűen tudod, hogy valami számodra szimpla tevékenység valakinek akár az életét változtathatta meg arra a napra. Maradj naprakész.

gyengénlátó az rövidlátás és erőemelés