Fordítás megtekintése


fordítás megtekintése

A Translated fordítás megtekintése az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot. Salvo Giammarresi - Airbnb Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített AdWords- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk! Laura Corallo — Eataly A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt.

fordítás megtekintése

Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.

Megbízható, rugalmas fordító irodára van szüksége?

Alberto Mauri — GroupM A Translated csapata értékesítési és fordítás megtekintése szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.

fordítás megtekintése

Davide Scalvi — Docebo A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg — a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen! Pierre Massol — TravelCar Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz.

A szolgáltatásaik általában fordítás megtekintése és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.

fordítás megtekintése

Marcello Pasquali — Enel Green Power Ügyfeleink Büszkék vagyunk, fordítás megtekintése több mint ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

fordítás megtekintése